NYHEDER MALUS

Nyt om sikkerhed

Fra 1. januar 2018 skal alle entreprenører, der kører uden for sporspærringer, have eget sikkerhedscertifikat. Hidtil har vi, og andre entreprenører, kunnet køre under Banedanmarks certifikat, men det stopper ved årsskiftet. En af årsagerne er, at Banedanmark udliciterer flere og flere opgaver og ikke længere vil påtage sig det sikkerhedsmæssige ansvar for alle entreprenører og deres mandskab

Den gode nyhed er, at Malus naturligvis søger certifikatet med det samme ved Trafik Bygge og Boligstyrelsen, så vi kan fortsætte med at løse opgaver i sporet på samme måde, som vi har gjort hidtil – både direkte for Banedanmark og i samarbejde med andre entreprenører.

 

Malus går forrest for sikkerheden

Fremover skal entreprenørerne selv have sikkerhedscertifikatet, eller entrere med en samarbejdspartner der har. Ellers er det ikke muligt at byde på opgaver, projekter eller rammeaftaler udbudt af eksempelvis Banedanmark, hvor kørsel uden for sporspærringer er en del af arbejdet, Derfor ser vi det som afgørende og naturligt for både Malus og vores samarbejdspartnere, at vi går forrest og straks søger certifikatet.

Vi glæder os til at løse mange flere spændende opgaver og til at tilbyde vores ekspertise inden for både rådgivning, planlægning og sikkerhedsarbejde på banen i 2018. Hos Malus løser vi alle opgaver, store som små, in-house, og vi glæder os til også at hjælpe de af vores samarbejdspartnere, som ikke selv måtte have sikkerhedscertifikatet, med at løse opgaverne sammen med jer.

 

NIELS JESSEN

Driftsdirektør


+45 4177 8888

nj@malus.dk

KONTAKT OS

Kontakt os, hvis du ønsker tilbud på en opgave. Vi kommer og besigtiger efter nærmere aftale, og giver et uforpligtende tilbud. Ring på telefon +45 4113 9239 eller udfyld felterne, så kontakter vi dig.

 

REFERENCER