Jernbanesikkerhed

Bedre sikkerhed og færre ulykker, tak!

Med udsigten til flere udbygninger og øget vedligehold af det danske jernbanenet i de kommende år følger desværre også udsigten til flere ulykker. Det arbejder Malus målrettet for at undgå.

Vi arbejder professionelt med at optimere sikkerheden og minimere risikoen ved det komplicerede arbejde og er blandt Danmarks absolut førende virksomheder inden for både rådgivning og udførelse af sikkerhedsarbejde på banen.

Jo før, jo bedre

Vores erfaring viser, at jo tidligere du som bygherre, ingeniør eller hovedentreprenør inddrager os i projektet, jo større nytte kan vi gøre. Og jo bedre bliver både sikkerheden, effektiviteten og økonomien i projektet.
Vi kan rådgive projektgruppen i forbindelse med forarbejde og projektmodning og kan desuden hjælpe med prissætning, planlægning, implementering og evaluering af alle forhold omkring jernbanesikkerhed herunder kørestrøm samt skinne- og sporarbejder.

Når sikkerheden bliver en integreret del af projektet allerede i planlægningsfasen, forbedrer det ikke alene mulighederne for at undgå ulykker. Vores erfaringer viser, at det også forbedrer økonomien i projektet.

Eget sikkerhedssystem

For overhovedet at må udføre arbejde i nærheden af jernbaner i drift, skal der være SR-uddannet personale til at varetage arbejdssikkerheden. Malus har udarbejdet sit eget sikkerhedsledelsessystem, der opfylder Banedanmarks regler, normer og krav til sikkerhedsmæssige ydelser i forbindelse med arbejde ved og på jernbanen. Alle vores medarbejdere har den nødvendige SR-uddannelse, så de kan fungere med entreprenører, som arbejder ved jernbanen.

Vores specialister inden for jernbanesikkerhed er efterspurgte ved anlægs- og vedligeholdelsesopgaver på hele det danske jernbanenet. Det skyldes ikke mindst, at vi også kan hjælpe med sporteknisk arbejde, kørestrømsarbejde, og udlejning af skinnekørende materiel.

Kontakt driftsdirektør Niels Jessen for at høre mere om, hvordan Malus kan forbedre både sikkerheden og økonomien i dit næste projekt.

Kontakt os, hvis du ønsker tilbud på en opgave. Vi kommer og besigtiger efter nærmere aftale, og giver et uforpligtende tilbud.

 • Udlejning af materiel
  Malus er en af Danmarks førende udlejere af skinnekørende materiel. Samtlige vores maskiner er naturligvis godkendte ved både Banedanmark og Trafik-, Bolig- og Byggestyrelsen.
 • Sporteknik
  Malus’ specialister har omfattende erfaring, uddannet personale og sporværktøj til at løse sportekniske opgaver – enten som en del af et team eller i rent Malus-regi.
 • Kørestrøm
  Malus har en selvstændig kørestrømsafdeling med erfarne fagfolk, der både tilbyder kompetent rådgivning og konkret løsning af en lang række opgaver.
 • Jernbanesikkerhed
  Vi arbejder målrettet med at optimere sikkerheden ved banearbejde og er blandt Danmarks absolut førende virksomheder inden for både rådgivning og udførelse af opgaverne.
 • Salg og leveringsbet.
  Her kan du læse vores salgs- og leveringsbetingelser for Malus P/S's udlejning af maskiner og vores SR-udannet personale.
REFERENCER