Udlejning af materiel

En af Danmarks førende udlejere af materiel

Malus er en af Danmarks absolut førende udlejere af skinnekørende materiel. Samtlige vores maskiner er naturligvis godkendte ved både Banedanmark og Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen.

Vores personale er både SR- og kørestrømsuddannede.

Vidste du, at Malus også kan tilbyde specialister til løsning af både administrative og håndværksmæssige opgaver i forbindelse med sportekniske opgaver? Læs mere om det her.

Læs også mere om vores kompetencer og ydelser inden for jernbanesikkerhed og kontakt driftsdirektør Niels Jessen for at høre mere om, hvordan Malus kan bidrage til dit næste projekt.

 

Klik her og se en liste over vores materiel.

Kontakt os, hvis du ønsker tilbud på en opgave. Vi kommer og besigtiger efter nærmere aftale, og giver et uforpligtende tilbud.

 • Udlejning af materiel
  Malus er en af Danmarks førende udlejere af skinnekørende materiel. Samtlige vores maskiner er naturligvis godkendte ved både Banedanmark og Trafik-, Bolig- og Byggestyrelsen.
 • Sporteknik
  Malus’ specialister har omfattende erfaring, uddannet personale og sporværktøj til at løse sportekniske opgaver – enten som en del af et team eller i rent Malus-regi.
 • Kørestrøm
  Malus har en selvstændig kørestrømsafdeling med erfarne fagfolk, der både tilbyder kompetent rådgivning og konkret løsning af en lang række opgaver.
 • Jernbanesikkerhed
  Vi arbejder målrettet med at optimere sikkerheden ved banearbejde og er blandt Danmarks absolut førende virksomheder inden for både rådgivning og udførelse af opgaverne.
 • Salg og leveringsbet.
  Her kan du læse vores salgs- og leveringsbetingelser for Malus P/S's udlejning af maskiner og vores SR-udannet personale.
REFERENCER