PÅ SPORET AF MALUS

Om virksomheden

Malus er specialister i jernbanesikkerhed, sporteknik og kørestrøm. Vi arbejder for at optimere sikkerhed, minimere risici og højne effektiviteten i projekter på det danske jernbanenet. Det gør vi, både når vi er en del af et team sammen med andre entreprenører, og når vi har hovedansvaret for et givent projekt. Uanset omstændighederne fokuserer vi på sikkerhed, kvalitet og lønsomhed, og det sætter vores erfarne medarbejdere en stor ære i. Det er vi stolte af.

Vi rådgiver om, og udfører, sikkerhedsopgaver  i forbindelse med alle former for ombygninger, udskiftninger og vedligehold på banenettet, og vores specialuddannede personale udfører desuden sporteknisk arbejde og kørestrømsarbejde.

Malus er desuden en af de absolut førende i udlejning af skinnekørende materiel i Danmark.

Virksomhedens hovedsæde ligger centralt placeret på det danske jernbanenet, i Fredericia.

Kontakt driftsdirektør Niels Jessen for at høre mere om Malus og om, hvordan vi kan forbedre både sikkerhed, effektivitet og økonomi i dit næste baneprojekt.

Kontakt os, hvis du ønsker tilbud på en opgave. Vi kommer og besigtiger efter nærmere aftale, og giver et uforpligtende tilbud.

 • Udlejning af materiel
  Malus er en af Danmarks førende udlejere af skinnekørende materiel. Samtlige vores maskiner er naturligvis godkendte ved både Banedanmark og Trafik-, Bolig- og Byggestyrelsen.
 • Sporteknik
  Malus’ specialister har omfattende erfaring, uddannet personale og sporværktøj til at løse sportekniske opgaver – enten som en del af et team eller i rent Malus-regi.
 • Kørestrøm
  Malus har en selvstændig kørestrømsafdeling med erfarne fagfolk, der både tilbyder kompetent rådgivning og konkret løsning af en lang række opgaver.
 • Jernbanesikkerhed
  Vi arbejder målrettet med at optimere sikkerheden ved banearbejde og er blandt Danmarks absolut førende virksomheder inden for både rådgivning og udførelse af opgaverne.
 • Salg og leveringsbet.
  Her kan du læse vores salgs- og leveringsbetingelser for Malus P/S's udlejning af maskiner og vores SR-udannet personale.
REFERENCER